2015. január 30., péntek

Apró gombás csirke

Illatos, fűszeres, magyaros... kell ennél több? :)


Nemrég rátaláltam egy nagyon mutatós és nem is éppen kicsi befőttes üvegre, ami telis-tele volt picike gombákkal, mindenféle fajtával. Nem bírtam ott hagyni a polcon. A sütőmben végezte. :) Mivel ezek már ehető állagúak voltak, olyan húst választottam melléjük, ami szintén kicsike és gyorsan átsül. Így a gomba is jól járt, a csirkeszárny is és én is. A húst befűszereztem: só, bors, fokhagyma, kakukkfű és vágtam rá néhány szalonna csíkot. A tepsibe sorakoztattam őket, mellészórtam a kis gombákat és zöldségeket (krumpli, répa, kelbimbó, spárga...).  Forró sütőben összesütöttem. Hamar elkészült és nagyon finom lett. :)

Nincsenek megjegyzések: