2014. szeptember 25., csütörtök

2. Születésnap

Teltek a napok-hónapok, egyszer csak azt vettem észre, hogy az 1 évesem mindjárt kettő lesz.

Neki is láttam gyorsan az ötletelésnek. A pink szín megmaradt, a citrom pedig bekerült a képbe. Imádja a kicsi, nem fintorog, teljes nyugalommal rágcsálja. Már ott tartunk, hogy ha limonádét kérünk a cukiban, akkor addig nem nyugszik, míg a karikákat meg nem kapja a poharunkból... :) S mivel mi nyáron ünnepelünk, adott volt a helyzet, hogy Limonádé Party-t rendezünk.


Az asztalra került sok citromos finomság, sütik, kekszek, golyók, természetesen az egészséges fajtákból, zabbal, mézzel, mandulával, kókusszal, jó minőségű étcsokoládéval, aztán limonádé, citromos tea, víz és rostos üdítők. A kiegészítők is mind sárga és pink színben pompáztak, poharak, tányérok, villák, szalvéták.
Fa ládákból standot építettem, erre kerültek az ajándékok és ami harapni valót a vendégek hoztak, valamint itt várakozott a kedvenc buborék fújó és az egyéb kellékek.




A dekorációnál felhasználtam az 1. Szülinapi buliról eltett kis és nagy zászlókat, amik szerencsére pont passzoltak színben az idei tervemhez. A kis fa székeken kívül pedig pokrócokat terítettünk a földre, így igazi piknik hangulat kerekedett.



Az ünnepi ruha egy 2-es feliratú sárga-pink pöttyös kis póló volt, amihez varrtam egy cuki tüll szoknyát és együtt készítettünk hozzá egy nyakláncot, színes fa gyöngyökből. Azt hiszem igazán jól mutatott benne a kis Szépségem. :)


Végül megmutatom a legkedvesebb ajándékot ami érkezett, egy igazi óriás limonádé, szívószállal és citrom karikával, benne rengeteg fűzhető gyöngy, színes gyurmakészlet, egy 2-es és Léna neve hungarocellből kivágva és lefestve. Nagy volt az öröm, a gyurma imádat azóta is tart, a csodás limonádét pedig azóta is a polcon őrizzük... :)


Ez úton is köszönjük szépen Sárinak, Juditnak és Gábornak az ötletes ajándékot!

Nincsenek megjegyzések: